Гери Никол трие кила с фотошоп в Доминикана

Поп дивата Гери Никол за пореден път се издъни, прекалявайки с фотошопа. В момента миньончето се намира на почивка в Пунта Кана и не пропуска да радва почитателите си със снимки по бански, но очевидно не харесва особено формите си, защото коригира сериозно снимките си от плажа.

Според коментари на феновете й с помощта на различни програми Гери Никол не прилича на себе си. Променено до неузнаваемост е дори лицето на певицата.

Килограмите очевидно създават комплекси в нея и това я кара да обработва кадрите си. В действителност тийнидолът няма нищо общо с фотосите от Инстаграм, а този факт не убягва на потребителите в нета. „Тоя фотошоп го нямате за нищо“, е само един от коментарите.

„Месеци наред певицата качваше видеа от залата за фитнес, очевидно тренировките не са дали резултат, щом за пореден път се налага фотосите й от плажа да бъдат обработвани“, коментира друг потребител.

От личния профил на звездата не става ясно с кого е решила да сподели ваканцията си в Доминикана, тъй като на снимките позира сама. Справка в страницата на спрягания за нейна половинка към момента – Мартин Гешев, показва, че двамата са били заедно последно за Нова година в Сърбия.

В момента, освен че събира слънчеви лъчи в Доминикана, миньончето избра да посети концерт на Карол Джи, която в момента е на турне в Латинска Америка. Фенове на певицата се надяват това да я вдъхнови и скоро да се завърне под прожекторите с ново по-добро парче, след като последните й два проекта не постигнаха голям успех.

Previous post Цеца Величкович пристига у нас с нова визия
Next post Руснак уби жена си и изнасили масажистка