ГЕРБ се заканиха: Предприемат всичко, за да свалят кабинета

Със сигурност ние ще предприемем всички парламентарни и законови възможности и процедури за сваляне на това правителство. Всичко от декларации от парламентарната трибуна до протести, които ще бъдат мирни, които ще бъдат законни. Това коментира пред БТВ шефката на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Тя определи проведената акция по ареста на партийния лидер като „фарсмажор“, а премиерът Кирил Петков и вътрешният министър Бойко Рашков като „форсмажоретки на Божков“.

Според нея акцията е имала за цел да отклони вниманието от кризите в държавата. „Мисля, че днес точно стават 100 дни, откакто управлява това е едно аматьорско правителството. Това е един политически Франкенщайн, събран в мол с една единствена цел – да изчегъртат ГЕРБ“, каза Атанасова..

По думите ѝ ГЕРБ се различава от управляващите по това, че не се основава на омраза срещу никого. За твърденията, че младежката организация на ГЕРБ е предизвикала паниката с горивата, Атанасова смята, че са смешни и посочи, че тя самата също е споделила снимките с опашки от бензиностанции.

Previous post Христо Иванов: С БСП работим най-лесно, координацията в коалицията не e добра
Next post Събев дал на МВР и папки за злоупотреби в транспорта