Георги Харизанов: Приключваме Промяната! Разотивайте се

Приключваме Промяната. Разотивайте се.

Преди 2 години се опитвахме да обясним, че тия момчета са неуспешно легендирани като някакви велики бизнесмени, че са спукали гумите и затова драпат за държавна служба и че идват да си оправят проблемите и да разкешат, след което да бягат към Бахамите /по Васил Терзиев/.

Нямаше чуваемост. Съдружниците, оплакващи се, че са измамени, бяха платени от мафията. Хората бяха готови да гласуват за всичко и за всеки. Дори и със Слави опитаха, но получиха един шнорхел и сърдит човек на диван.

Дойдоха тия момчета. Тепърва започваме, казваха, промяната е дълъг процес, сега се поогънахме на Корнелия примерно, ама продължаваме напред, това е мисия, битката е трудна, за Родината го правим, ей.

Две години по-късно в Хасково, родния град на Асен Василев, Промяната Приключи. Официално.

ПП нямат кандидат за кмет в града. От 37 кметства имат кандидати в 3. Листата им за общински съвет е непълна, а хората в нея – приятели и роднини, плюс една депутатска съпруга по модела Лорер.

Толкова за мисията, процеса, бъдещето, битката и благородните намерения. И за Родината.

Асен Василев е добре. Благодаря, че попитахте. Гони си задачите по София, отдавна вече няма никакво желание да е успешен частен бизнесмен /хахах/ и вечерно време вероятно разглежда усамотени вили на далечни брегове.

Където някой ден с усмивка да си спомня как здраво е наиграл и лансиралите го медийни хитреци, и назначилият го прозорлив президент, и подкрепилите го половин милион балам… ъъъ извинете, избиратели.

То и Хасково ще е добре. Няма да има експерименти, истерии, празни приказки и безвремие. Няма да си имат местната Лена, нито пък местния Настимир. Може би само местната Лорер, ама не е сигурно.

И това всъщност е една добра новина.

Дори и за гласувалите за Асен.

Георги Харизанов, във Фейсбук

Previous post Гърция спря да пуска автомобили с руски номера
Next post Ген. Атанасов: Митрофанова затвори църквата, да се бунтуват пред руското посолство