Гадателката на Берлускони: Отиваме на избори!

Теодора Стефанова е известна с точните си прогнози у нас и по света. Получава дарбата да вижда бъдещето след 18-дневна кома вследствие на тежка катастрофа. Наричат я гадателката на Силвио Берлускони, тъй като известният италиански политик цени високо прогностичните умения на българката и редовно се допитва до нея.

Стефанова направи предсказания за политическата криза у нас и отсече: „Избори догодина са много вероятни. Може да ходим два, а дори и три пъти на избори догодина, докато изберем истинските лидери, способни да направят нужното за просперитета на България в различни сфери – икономика, здравеопазване, култура. За съжаление, несигурната политическа ситуация у нас в момента ни лишава от свежи пари отвън, тъй като плаши инвеститорите. Затова трябва да изберем точните хора начело. Колкото по-скоро го направим, толкова по-добре. Не виждам обаче промяна на политическия модел – няма да станем президентска република“, казва гадателката.

„Войната ескалира, навлиза в много опасна фаза. Президентът Путин ще бъде спрян, ще има смяна на режима му. Освен на Запад расте и вътрешното недоволство срещу президента в Москва. Путин ще иска да осъществи на дело заканата си да натисне ядреното копче, но няма да му позволят. Това ще стане с намесата на НАТО, Г-7, Израел, Турция, Китай. Впрочем Пекин ще се окаже най-печеливш от войната – ще се възползва от разклатената ситуация в света в момента, за да си вземе Тайван“, прогнозира още Теодора.

Previous post Ицо Хазарта потресен от менюто в парламентарния стол
Next post Проф. Андрей Пантев: Депутатите боравят с 300 думи, обидно ми е да гледам парламента