Гавра! В Шумен вода няма, но пък е най-скъпа

Искам да сигнализирам всички институции, че в град Шумен от много време тече гавра с населението. Проблемът е непрекъснатото спиране на водата от години, сякаш не живеем в XXI век. Пълним туби по градските чешми, къпем се с кофи и легени като в първобитните времена!

Водата в Шумен спира често, негодна е за пиене, но затова пък е една от най-скъпите в България. Високата цена е, за да се правят инвестиции за подобряване на качеството, за които слушаме вече не знам колко години, но така и нищо не се променя. Хайде кажете къде потъват тези пари! Или този въпрос е риторичен?!

Какво мисли и какво прави по въпроса кметът от ГЕРБ? Решаването на проблема с водата е най-важната му задача като градонaчалник на Шумен!

Вода нямаше често дори в разгара на Ковид кризата, когато трябваше да се спазва стриктно хигиена. Водата спира и в най-големите жеги.

Вода нямаше само преди седмица в целия град. Преди дни спря и токът и пак нямаше вода в определени части на Шумен. Аварии, аварии… А кога ще се поднови водопроводът?

Но така ще е, докато не се вдигнем на един голям протест, да ги стреснем и да прекратим безобразната гавра с нас.

Петър Димитров, Шумен

Previous post Хекимян изоставен от манекена Тунджай, заминал сам на воаяж
Next post Големият актьор Васил Михайлов: Ако има Господ, нека ми помогне!