Войната: Трябваше да се разкарат 5 млн. души, за да не пречат за шистовия газ

Трябваше да се унищожат 5 млн. човека за нуждите на една американска компания!

Всичко започна с една сделка между фирми на САЩ и украинското правителство съгласно който украинското правителство предостави земята на Източна Украйна на САЩ, за да дупчат за шистов газ. За целта обаче трябваше да изселят около 5 милиона руснаци от Донецк и Донбас и да ги пратят на майната си, за да не пречат на добива на шистовия газ.

Да, ама руснаците се запънаха и не искаха да си напускат домовете /още повече, че никой нямаше да им плати стойността на домовете и обзавеждането/ и се разбунтуваха. Украинската армия се амбицира и взе да ги превъзпитава по своему.

Първо ги стреляше от танкове, после от установки ГРАД и накрая почна със самолети СУ 25 да ги бомбардира са фосфорни и касетъчни бомби. До момента убити и ранени са около 37000 души, от които поне 500 са деца. Руснаците от време на време им подаваха някакво оръжие, за да могат да се защитят и това беше. И така докато до разузнаването на Русия дойде информация, че февруари месец 2022 тг. цялата украинска армия ще нападне Донецк и Луганск да ги омиротворява. Затова и руснаците бяха стоварили около 100000 армия до границата си /малко повече войска беше съсредоточила и Украйна недалеч, но никой не го споменава/. И след като до 17 февруари никой не нападна, Русия от 18 февруари взе да си изтегля войските.

Да, но от 21 февруари Украйна започна бомбардировки над Донецк и Луганск като бяха регистрирани над 1400 взрива. И ето на 24 февруари руската армия се прегрупира и навлезе в Донецк и Луганск. Това са фактите.

Бих могъл само да допълня, че Украйна се оказа, че е разработвала собствена атомна бомба и им е бил необходим месец-два да я завършат. Специалисти по ядрено оръжие Украйна си има, както и плутоний от използваното ядрено гориво от ядрените електроцентрали.

В допълнение 74 бази на САЩ и 26 лаборатории за биологично оръжие. Та, вие сами преценете кой кого е нападнал пръв и дали Путин не е предотвратил биологична и ядрена катастрофа в района!

Мнение на Мирослав Моновски, фейсбук

Previous post Кой е военнопрестъпник и от кого се решава това?
Next post Зуека за родината: Оставих една бедна България, а сега и разрушена!