Внукът на Апостол Карамитев изчезна след развода си

Внукът на Апостол Карамитев от дъщеря му Маргарита се е покрил вдън земя, разкриват негови съграждани от Гоце Делчев, където се знаеше, че той се е установил в последното десетилетие.

„Не сме виждали нито Чочо, нито бившата му жена. Не знаем къде са от години“, коментират хора от града в социалната мрежа фейсбук. Внукът на големия актьор, който всъщност носи неговото име, но на галено му казват Чочо от дете, е син на щерката на Карамитев – Маргарита. Тя от дълго време е емигрант в Канада, но Апостол-младши предпочете да остане в България, вместо да замине при нея.

В Гоце Делчев попаднал по любов, срещайки се с вече бившата си жена Деси, с която се венчаха на пищна сватба. Тя била потомка на богата фамилия, чийто дядо едно време също се ползвал с обичта на народа като собственик на предприятие, бутилиращо известна минерална вода. Сватбата била като от списание и се провела в частен комплекс с басейн край южния град. На тържеството присъствала и още живата тогава съпруга на Апостол Карамитев – голямата актриса Маргарита Дупаринова.

От няколко години насам жителите на Гоце Делчев нямали представа къде се е затрил внукът на артиста и какво се случвало с него. За жена му се говорело, че имала порочни зависимости към забранените вещества и вероятно те са станали една от причините за тяхната разлъка. След развода и двамата изпаднали в нелегалност, познатите им нямали представа къде живеят и с какво се занимават.

Легендарният актьор Апостол Карамитев има още един внук – от сина си Момчил, който бе женен за италианката Габриела. Преди 5 години той се завърна у нас от Щатите, където правеше режисьорска и актьорска кариера, за да събира пари за лечение на болната си от рак съпруга. Габриела се лекуваше в голяма клиника в Китай, но не можа да спечели битката с болестта и почина през 2020 г. Тя и Момчил са родители на син Марко, който е на 31 години.

Вторият внук на Апостол Карамитев също е далеч от светлините на прожекторите и живее уединено в Италия, където е женен за италианка. Известно е, че се занимава със счетоводство, а съпругата му е юрист по професия. Двамата имат син и дъщеря – Едуардо на 13 години и Франческа на 10, които са правнуци на артиста. Досега цялото семейство не са били засичани на посещение в България, но Момчил, синът на Карамитев, и към момента живее в родината.

Previous post Вдовицата на Борис Гуджунов къса билетчета в метрото
Next post Руснаците са изтеглили от банките рекордните 1,4 трлн. рубли в петък