ВМРО настоява за сурови наказания за убийците в с. Прилеп

ВМРО настоява за сурови наказания за убийците в с. Прилеп, съобщиха от пресцентъра на партията.

Беззаконието, разпадът на държавността, безотговорността на правителството на ППДБ и ГЕРБ водят до саморазправа и смърт!

След трагичен инцидент, при който загина 6-годишно дете, шофьорът стана жертва на тълпа обитатели на махалата. Шофьорът е убит на място от вилнееща тълпа. Това е напълно неприемливо, нецивилизовано и недопустимо. Този случай дава ясен сигнал за разпад на държавността.

ВМРО настоява извършителите да бъдат наказани бързо и строго. Настояваме също така да бъде извършена пълна и ефективна проверка на това как и при какви условия и обстоятелства живеят и се отглеждат малолетните лица в махалите.

Ние от ВМРО сме категорични, че обществото трябва да получи пълна информация колко и в какъв размер са социалните и всякакви други помощи, източвани от обитателите на махалите, практикуващи от десетилетия социален паразитизъм, закриляни от соросоидни НПО и техните политически представителства в лицето на ПП и ДБ.

За пореден път ВМРО настоява предлаганата от години от нас стратегия за решаване на циганския въпрос да бъде незабавно приета и приложена.