Виж ти! Емануела станала студентка, учи екология

Певицата Емануела е станала студентка по екология. „Предпочитам да уча, отколкото да си губя времето по кафета“, заяви Емануела пред bTV.

„По времето на карантината нямаше какво да се прави, изпадаш в едно безделие и безсмислие. Иска ти се нещо да правиш, все пак ние сме много дейни в нашата професия, а аз обичам да уча“, сподели Емануела какво я е подтикнало да стане студентка по екология.

Родителите на певицата са искали тя да следва медицина, а не да се занимава с музика.

„За родителите ми беше тема табу – имаше период, в който не ми говориха, защото съм избрала да стана певица“, каза Емануела, която решава да им докаже, че и с нейната професия човек може да е успешен.

Певицата споделя, че не е имала проблем с неприлични предложения от мъже покрай професията й – за нея не е трудно да ги отрязва.

„Аз говоря много и мъжете ги е страх да ме заговарят, ако флиртуват с мен, е отдалече“, каза Емануела. Според Емануела хората на изкуството винаги са самотни и всеки има своята лудост, но признава, че от скоро до себе си има мъж.

„Човекът, който е в сърцето ми, има изключително чувство за хумор и за да избягам от клишетата, ще кажа, че когато му кажа „Обичам те“, той ми отвръща с: „Ядох, да“, сподели певицата.

Преди социалните мрежи хората са залагали много на жълтите медии като източник на информация за известните личности в България, смята певицата. Самата Емануела споделя, че заедно със семейството й често са се смеели на нелепи новини, публикувани за нея в тези издания.

„Аз не съм много материален човек. И с 2, и с 200 може да се живее. Най-щастливите ми години са били, когато не съм имала много“, каза певицата. Споделя, че и тя като всяка жена обича да пазарува в скъпи магазини, но не смята, че това е най-важното в живота.

„Семейството и децата са най-важното за мен, кариерата може да почака“, казва Емануела, която е родила големият си син едва на 18 години.

Емануела е една от най-работещите певици в момента, а пандемията се отразява сериозно на техния бранш.

„Не смятам, че е хубаво да се затварят здрави хора. Нека се остави този бранш да живее и да потърсим проблемите на други места“, заяви тя.

Певицата сподели, че няма никакви отношения с бащата на малкия си син. Радва се, че от тази връзка се е родило прекрасното й дете, но с баща му няма намерения да възстановява контакт.

Previous post Турци и сърби окупираха Пампорово, чакат англичаните през февруари
Next post Беновска подари тениска на Мангъров за затвора