Вижте драматичната съдба на остриганата от Тити Гергана Кирова

Нашумялата напоследък Гергана Кирова – жената, която Тити Папазов се похвали, че е подстригал заради изневяра през 1995 година, е имала изключително драматична съдба след инцидента. Гери станала постоянно гадже на въпросния Суно, заради когото Папазов я наказал с връзване за парното. Двамата емигрирали от България.

Новият любовник с истинско име Александър Грънчаров бил доста богат сенчест бизнесмен. Двамата с Гергана заминават за ЮАР, където живеят няколко години. След това родената през 1976 година красавица желае да сбъдне детската си мечта – да се пресели и да учи в любимата си Австралия, предава Лупа бг.

Влюбеният Суно сбъдва желанието й. След това обаче нещо се случва в отношенията й с Александър Грънчаров. Върви слух, че той не е успял да тръгне с нея заради забрана да стъпва в Австралия. Впоследствие се разделят, а години след това Суно умира.

Гергана остава в страната на мечтите си. В един момент се оказва без пари, защото Александър Грънчаров вече го няма. И започва сама да търси пътя към излизане от тежката ситуация и успява да върже двата края със здрава работа.

Гергана намира в Австралия мъжа на живота си – американец. Двамата се женят и отглеждат към днешна дата 3 деца.