Вече няма ЧЕЗ в България! „Електрохолд“ е новото име на компанията

„Електрохолд“ ще е новото име на дружествата на ЧЕЗ в България от края на април 2022 г. Операторът на електроразпределителната мрежа в Западна България – ЧЕЗ Разпределение, ще се нарича „Електроразпределителни мрежи Запад“ АД (ЕРМ Запад АД).

Освен смяна на имената дружествата от групата ще представят нова корпоративна идентичност и нов брандинг.

„Електрохолд България“ ЕООД ще е правоприемник на ЧЕЗ България ЕООД, „Електрохолд Продажби“ АД – на ЧЕЗ Електро България АД, „Електрохолд Трейд“ ЕАД ще е името на ЧЕЗ Трейд България ЕАД, а дружеството за осигуряване на ИКТ услуги ще се нарича „Електрохолд ИКТ“ ЕАД.

Съгласно нормативните изисквания акционерите на двете дружества – ЧЕЗ Разпределение България АД и ЧЕЗ Електро България АД, ще гласуват новите имена и лога на общи събрания в края на април.

Ребрандирането на компаниите ще стартира след одобрение от акционерите.

Това е поредна стъпка в стратегията на „Еврохолд България“ АД след придобиването на седем компании на чешката ЧЕЗ Груп в България през юли 2021 г.

Новата идентичност отразява приемствеността в историята на дружествата, като същевременно подчертава корпоративната им принадлежност. Тя е изработена в съответствие със съвременното разбиране за динамично развиваща се компания, която осигурява енергия, дигитализира мрежата си, инвестира устойчиво и работи за подобряване качеството на живот.

Брандингът отразява основните ценности на дружествата на „Електрохолд“ – професионализъм, отговорност, ефективност, стабилност, доверие и иновативност.

Новият имидж на компаниите от групата ще се гради не само на промени в корпоративния визуален стил, но и в още по-усилена работа за повишаване на клиентската удовлетвореност и изграждане на доверие, широко навлизане на електронното обслужване, модернизация и дигитализация на мрежата, стратегия за въвеждане на иновации в крак с промените в сектора, устойчиво развитие и инвестиции.

Смяната на имената и логата не налага клиентите да предприемат никакви допълнителни действия.

Previous post Мортиша Адамс или какво е новото превъплъщение на Николета Лозанова?
Next post Млада жена с рак на гърдата роди здраво момиченце