Вдовицата на Жоро Илиев се появи след 17 г. „на тъмно“

Вдовицата на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев Мая се пази от публични изяви в продължение на вече 17 години. В последните дни обаче шармантната дама е нарушила стриктното си правило да страни от светския шум и се е завърнала към активния социален живот.

Преди дни съпругата на убития на 25 август 2005 г. подземен бос бе засечена в софийски нощен клуб с група приятелки. Впечатление на посетителите направи, че за пръв път от 17 години насам Илиева си позволява да се яви на обществено място без задължителната си компания от охранители. Очевидно Мая вече не изпитва опасения за живота и сигурността си и се е отказала от услугите на денонощните гардове, които бдяха над нея 24 часа 7 дни в седмицата повече от 2 десетилетия.

Шармантната бизнес дама си позволи дори да изпие питие в компанията на близките си приятелки и се наслаждаваше на обстановката и музиката в нощния клуб. Твърди се, че Мая не е похарчила и стотинка от голямото наследство на любимия си Жоро след бруталното му убийство, а дори го е увеличила с правилни инвестиции. В България тя живее в затворен комплекс в Панчарево заедно с трите си деца Криста, Андреа и Георги. Допреди няколко години пък се бе настанила в имение на брега на океана в Доминиканската република, преди да се завърне трайно у нас.

Брюнетката е известна с ексцентричния си стил, но не се е изкушила да стига до крайности и не е залитнала по пластичната хирургия, видно е от актуалните ѝ фотоси. Тя дори често ходи без никакъв грим и разчита единствено на осанката, екстравагантните тоалети и прически, които са нейна запазена марка.

Освен нощен клуб миналата седмица вдовицата на Георги Илиев е посетила и събитие от афиша на Софийската опера. Отново се появила без охранители, а в компанията на дама на нейната възраст, с която изглеждали близки приятелки, коментират очевидци. Макар вече да не се пази като дявол от тамян от светлините на прожекторите, 49-годишната г-жа Илиева продължава да не се показва с наследниците си публично. Припомняме, че тя и покойният Георги Илиев имат три осиновени деца – близначките Криста и Андреа и по-малкото им братче Георги, което Мая взе от сиропиталище след убийството на съпруга си.

Previous post Чарли Шийн ловувал Лох Нес, за да издирва митичното създание
Next post Вергов се разплакал пред приятели: Не съм престъпник!