Бременна ли е Лена Бориславова? Юристката мечтаела за 2 деца

Подозрения, че Лена Бориславова е бременна, се появиха в известния интернет форум „Бг Мама“ през миналата седмица. Потребителка споделя, че е засякла бившата говорителка на Кирил Петков в аптека, където Бориславова пазарувала най-спокойно, а сред покупките ѝ очевидката твърди, че е зърнала и опаковка, поразително приличаща на тест за бременност.

33-годишната юристка вече няколко месеца е в периферията на политическия живот у нас, а внезапното ѝ оттегляне от първите редици на „Продължаваме промяната“ преди последните парламентарни избори „по лични причини“ още тогава подклади слуховете, че Бориславова е възможно да е решила да зареже амбициите в кариерата и да има планове за майчинство и деца.

Месеци наред личният живот на брюнетката бе обект на публични коментари, а годежът и съвместното ѝ съжителство с депутата от ПП Мирослав Иванова бяха подложени под съмнения заради клюките, че е имала афера с Кирил Петков. Откакто Лена не е негова дясна ръка обаче, прави всичко възможно, за да скрепи любовните си отношения с Миро.

В рамките на няколко седмици тя сподели десетки техни романтични снимки от пътуванията им извън България през годините, за да потвърди, че са заедно. Наскоро стана ясно, че се е заела да ремонтира и общото им жилище, което е купено с кредит от двамата през 2019 г., а близки шеговито я подпитаха дали не стяга детска стая.

Самата Бориславова е израснала в голямо семейство и има по-малка сестра Маргарита, която е лекар по образование и професия. Двете са изключително близки, въпреки че докторката миналата година емигрирала във Франция. След като останала разочарована от заплащането в „Пирогов“ и „Токуда“, решила да замине, за да търси по-добре платена реализация в болница в покрайнините на Париж. Пред свои приятелки Лена споделяла, че и тя мечтаела някой ден да има поне две деца.

Нейният годеник Мирослав също има по-голяма сестра, вече омъжена и с наследници. Родителите и на двама им отдавна били нетърпеливи да се сдобият с внуци, предвид факта, че Лена и Миро са двойка от почти 10 години. Годежът им се случва още през далечната 2014 г., когато тя приема пръстена от него, но до сватба и деца официално още не се е стигнало.

Previous post КАТ не е връчил и половината от издадените електронни фишове
Next post Стефан Янев ожени сина си Костадин