Богдана Карадочева продаде апартамента на „Витошка”

Богдана Карадочева и съпругът й Стефан Димитров се решиха да продадат емблематичното си жилище на централния булевард „Витоша”. От няколко седмици артистичното семейство все по-често е забелязвано в квартал „Лозенец”, който допреди презастрояването му се смяташе за идеалното място за живеене в столицата и цените му са солени като за баровци.

Певицата и композиторът разкрили пред свои близки, че вече са обитатели на квартал „Лозенец”. Те все още се пренасят, а сортирането и опаковането на багажа е процес, отнел им повече от месец. По непотвърдена информация арт семейството продава имота, обитаван преди години също от майката и брата на Карадочева. Апартаментът е многостаен, има два входа.

Предполагаемата цена, предвид локацията, надхвърля 1 милион лева. Ако новата покупка е в същите размери, цената й би била в сходни параметри, леко по-ниски. За жалост преди няколко години двамата губят огромна сума пари, предовяравайки се на приятелка. Личната банкерка на Богдана изчезва завинаги от живота й, усвоявайки преди това финанси на певицата. Взема ги, като уверява Карадочева, че трябва да ги изтегли, след което ще й съдейства да се удвоят. Измамницата се покрива, напуска и банката.

Апартаментът на бул. „Витоша” не е наследствен за певицата от покойния й баща, кожухаря Иван Карадочев, чиято собственост е конфискувана. Но така или иначе Богдана израства в центъра на София и това винаги е личало в обноските й. Стефан – също. Възможно е градският шум да е изопнал нервите на музикантското семейство. Преди време там неудобството бяха преминаващите трамваи, но откакто най-оживеният булевард е превърнат в пешеходна зона пък, изникват безчет заведения, които генерират денонощен шум.

Previous post Медведев: Обикновените европейци не горят от желание да скъсват с Русия
Next post Петима пребиха пловдивчанин заради… раницата на гърба му