Близък до семейството на Сашко: Спрете се с глупостите в интернет и търсете

Близък приятел до семейството на Сашко от Перник се възмути, че голяма част от хората, отишли да помагат в издирването на детето, всъщност са отишли за кафе и сеир. В гневна публикация Марио Антонов уточнява, че Сашко е много дейно момче и прилага негови снимки отпреди 4 дни.

„Направих си труда да прочета голяма част от написаното тук в групата и съм удивен от всичко и виждам как започват едни ФБ тълкувания вместо да се запретне ръкави и да се обикаля (правят го ужасно много хора, но има и такива дошли на по кафе на терен и за сеира).

Ще кажа нещата 1:1, защото по стечение на обстоятелствата съм близък до бащата и бях втория човек, на който беше известено за бягството му.

1. Момчето е със със сиво шушлякво яке, под якето има черна фланелка а под нея синя такава. Сашко е с тъмни сини дънки и е обуто с черни маратонки Адидас.

2. Сашко се губи в петък в 15.50 часа и НЕ СЕ ЗНАЕ В КАКВА ПОСОКА ТРЪГВА – ГОРАТА ИЛИ ЦЕНТЪРА НА ГРАДА! Мястото, на което се губи е на около 400 м от Профилекториума посока пистата. На асфалтовия път посока пистата.

3. Сашко е физически много здраво дете за възрастта си, никога не е боледувал, свръх енергичен и способен да пробяга сериозен километраж.

4. Сашко обича да си играе с вода, не се страхува от тъмното, не е особено контактен, има тик с поклащане на главата, има инстинкт за самосъхранение.

Може още много да се пише, но не виждам смисъл. Няма нужда от разсъждения, а има нужда от още и още обикаляне. Повторихме, потретихме и т.н. всевъзможни места дето може да е… Всеки да си направи маршрут в главата и да тръгва и да СПРЕ ФБ изяви, че полза няма!

Снимките на Сашко в публикацията са от преди 4 дни.“