Благовеста Бонбонова от „Ергенът“ получила инсулт

Благовеста Бонбонова, една от претендентките за сърцето на най-желания български тв ерген Виктор Стоянов, едва не си отишла само на 17 години. Плеймейтката от Ямбол, изгряла преди време на корицата на немския „Плейбой“, разкри причината за сполетялата я трагедия. „Притесних се много от развода на родителите ми. Празнувах Коледа с приятели, когато ми стана лошо. Откарали са ме с линейка на Бърза помощ в болницата.

Получила съм инсулт“, сподели участничката в „Ергенът“. Известно време бъдещата дива била между живота и смъртта, а когато отворила очи, й се наложило цял месец да прекара на инвалидна количка. „Направих си всички изследвания след инсулта. Включително тест за наркотици. Бях чиста. Нямах дори високо кръвно“, споделя родената като Благовеста Цакова Бонбонова.

„Най-страшното беше, когато видях родителите си. Косите им бяха побелели! Много е стряскащо, голям шок“, довери още еротичната моделка. Месец и половина след инсулта Благовеста ходила на рехабилитация, докато проходи и раздвижи нормално крайниците си. Приписват на кандидат-булката на Виктор Стоянов пикантни любовни истории с още много желани БГ ергени. Засега е потвърдена само връзката й с футболиста Пламен Димов, който я завлякъл с пари и години след раздялата все още не ги връща.

Освен че разтуптя сърцата на мъжката аудитория на култовия еротичен журнал, 31-годишната старлетка е омаяла с „танц по монокини“ и холивудската звезда Джейсън Момоа, пише „България днес“. Тя обаче не разкършила телеса лично за Момоа, а за героя му в „Конан Варварина“. „Никога няма да забравя снимките на филма в киноцентъра „Бояна“, защото беше много студено, а трябваше да съм разголена. Накрая Джейсън Момоа благодари на мен и момичетата, че сме издържали на тоя студ. Даже успях да се щракна с него, но не видях снимката, защото не ми я изпратиха“, разказа пред медиите Бонбонова. За сметка на това пък в инстаграм профила й е пълно с общи фотоси със сестра й. Чаровната брюнетка не отстъпва по красота на популярната си кака.

Благовеста била много привързана към двете си сестри и им давала рамо във всяко тяхно начинание. „Да имаш сестра е може би един от най- хубавите подаръци на живота. Сестрата е човекът, който те обича, въпреки че те е виждал във всички твои настроения, търпял ги е и е бил до теб. Тя е човек, който би те защитил пред целия свят, а после тихичко да каже само на теб: „Нали знаеш, че не беше права“, написала е в социалните мрежи спряганата за мъжемелачка плеймейтка.