Биляна Гавазова изпраща първолак тази година

В трескава подготовка за първия учебен ден е Биляна Гавазова. Единственият син на бившата водеща на сутрешния блок на Би Ти Ви ще бъде първолак наесен, а амбициозната му майка е избрала да го запише в държавно училище в София. Заедно с останалите родители от бъдещия му клас журналистката се е заела да ремонтира училищната среда. Гавазова демонстрира сръчност с метлата и четките и за нула време преобрази класната стая на сина си.

„Моето работно място днес… Влизам с двете си ръце и цялото си сърце в класната стая на „1-ви А“. От 15 септември мястото на моето момче – Алек… Влизаме отбор юнаци, родителите, разбира се. Училището има нужда от нас, защото пари за ремонт няма! Взехме си четките, боите, чувалите, усмивките и нахлухме в един различен свят. Малко е тъжен… Виждате ли картата в ръцете ми?

На една красива България е, малко накъсана, лежаща в ъгъла… Прибрахме я… Има още доста работа. Не в стаята, не в училището… а в главите ни. В системата! Не, не влизам в политиката. Само искам да вляза в една чиста и подредена класна стая на първокласник. Респект към българските учители днес…“, написа бившата тв водеща.

От месец насам със семейството ѝ почиват активно ту на гръцкото, ту на родното море, но от 1 септември се завръщат обратно в София, защото тепърва журналистката трябвало да подготви всички необходими пособия за първия учебен ден на детето си.

Previous post Все повече хотели ни спестяват закуската, става платена екстра
Next post Зрителят: „Панорама“ и „Референдум“ по БНТ – смертелна скука!