Бившият на Симона Загорова сподели истината за новия си живот

Бившият на певицата, който е и баща на дъщеря ѝ Галина, тотално изтри от живота си своето минало. В профила му в социалната мрежа Instagram няма и следa от любовта между него и Симона. Общите снимки на влюбените доскоро вече са заменени от селфита на Дани, който очевидно не крие обидата от раздялата.

След като Симона първо намекваше, а после и потвърди официално за краха на семейните им отношения, Дани се отдаде на любовна мъка и няколко дни не излиза от любимите си заведения. Мачото дори сподели кратки сторита, в които загатва, че в обкръжението му вече има нови жени, макар и за мимолетни отношения.

Каква е причината за свадата помежду им обаче и двамата крият. „С Даниел приключихме нашите любовни отношения“, съобщи наскоро кратко и ясно Симона. По думите на талантливата певица тя и Даниел остават свързани с дъщеря си Галина и ще направят всичко възможно детето да не усеща липсата на баща си.

Факт е, че бебето остава само с майка си. Женското царство, в което ще расте Галина, дава всичко от себе си да запази баланса. Така бабата Глория и прабабата Стефи помагат с каквото могат на Симона в отглеждането на дъщеря ѝ. В грижите се включва и бившата свекърва. Каква е ролята на младия татко засега остава загадка, пише „България Днес“.