Бившият на Мария Илиева заби голяма чалга звезда

Нова светска двойка се пръкна на хоризонта и оставиха почитателите си изненадани. Става въпрос за бившия на Мария Илиева – младият певец Атанас Колев, който изглежда си пада все по известни певици.

След като преживя любовното разочарование от Мария Илиева, сега варненският плейбой се е прицелил към една от най-актуалните фолк звезди.

Талантливото момче, чиято музикална кариера бившата му се опита да срине със земята, има любовни отношения с фолк певицата Лидия. Девойката едно от откритията на певеца Галин, който твърди за нея, че е най-доброто му попадение.

Не се знае откога датират любовните отношения на Лидия и Наско, но преди ден той пусна стори, в които показва как Лидия се опитва да кара сноуборд на заледената писта. Наш репортер ги хвана и по-рано, когато си качваха снимки от едни и същи места по едно и също време.

В светските среди се шушука, че Наско Колев най-накрая се е прицелил към момиче около неговата възраст. Изглежда това ще бъде новата светска двойка, която ще вълнува хората през следващите месеци, пише сайтът show.blitz.bg