Баба мутрафон преби възпитателка в детска градина в Разлог заради закъснение

Насилие срещу възпитател в детска градина в Разлог. Баба на едно от децата в забавачницата е нанесла побой на една от служителките, разказа самата тя. Наложила се е и намесата на полицията, предава БГ он ер.

Лиляна Коцакова е възпитател в детска градина в Разлог. В петък е дежурна в забавачницата и традиционно след 16:00 започва да изпраща децата на родителите им, когато внезапно пред сградата се струпват над 10 души.

„Бяха три дечица, които трябваше едновременно да се предадат. Заради това, че съм се забавила 10 минути, бях словесно нападната от бабата на детето. След това тя нахлу през вратата и ми нанесе удари, словесни и вербални“, разказа тя.

Агресивната жена е на 49 години от квартал „Нов път“, който е с предимно ромско население. Възпитателката е категорична, че с нищо не е предизвикала агресията срещу себе си.

„Нямам обяснение защо по такъв начин жената се отнесе към мен“, добави Лиляна.

Тежки физически травми няма, но разказва, че е преживяла огромен стрес. По случая е образувано досъдебно производство. „Повечето деца се нуждаят от помощ при обличане, при закопчаване, при връзване на обувки“, поясни тя.

Previous post Зеленски: Войната ще свърши, когато Украйна победи
Next post Юлиан Вергов откри лика си на столичния битак сред тестове за бременност