Арнаудова: Петков сега осъзна, че не е на нивото на Борисов

Бившият шеф на пресцентъра на Министерския съвет Севделина Арнаудова коментира във Фейсбук намесването на името ѝ и семейния ѝ джип в изявление на Кирил Петков от тази сутрин преди заседание на МС заради спирането на руския газ.

Ето поста на Арнаудова:

„За пореден път Кирил Петков оправдава собствената си некадърност с опозицията, с моето семейство и с мен лично, свеждайки енергийната сигурност на държавата до гаражно ниво.

За първи път обаче Кирил Петков осъзна, че не е на нивото на Бойко Борисов и реши да репликира мен! И 200 пъти да повтори за джипа в гаража на г-жа Арнаудова, това няма да спре инфлацията, цените на тока, горивата, храните! Това само показва собствената му политическа немощ и некадърност!

Ще напомня, че такива джипове имаше в гаражите на ръководството на няколко министерства, в гаражите на ръководството на Булгартрансгаз. Но проблема не е в джипа, а в човека – тоест в мен!

Договорите за ползване на въпросните джипове – пикапи, са за ползване и са подписани след приключването на проекта Балкански поток, а не в началото, както твърди Петков! С идентични по смисъл договори са предоставени и джиповете на НСО, които Кирил Петков ползва, докато ходи пеша“.

Previous post Петър Чолаков: С днешното изказване на Асен Василев, разводът с Радев вече е факт
Next post Преди визитата в Киев: Маршрутът е тайна, Петков ще спи в нощен влак