Антон Недялков: Страдам вече 4 месеца от онзи мач с Мидтиланд

Един от най-добрите футболисти в състава на българския шампион Лудогорец Антон Недялков продължава да лекува контузия в глезена, след като вече четвърти месец не може да вземе участие в мачовете на тима си. Той говори за кошмара, през който преминава в момента, в интервю за Sportal.

„Контузията се получи на 16 септември, в първия мач за Лига Европа срещу Мидтиланд, и оттогава страдам вече четири месеца. В началото не успяхме да установим каква е контузията, но след това бях при доктор в Португалия. Погледна ме и веднага разбра какво е“, разказва 28-годишният бранител.

Веднага след това се е подложил на операция и от два месеца насам води успешна рехабилитация, за да може най-накрая да се включи в подготовката на „орлите“ за новия сезон, макар и все още да работи по индивидуална програма.

Недялков е считан за един от най-важните хора в редиците на Лудогорец, тъй като играе еднакво успешно на левия бек и в центъра на защитата.

Той се надява, че ще може да се завърне в игра навреме за пролетния полусезон, макар към момента да остава извън сметките за контролите в Турция.