Антон Кутев: И Денков произлиза от протестна партия, кризата предстои

Денков произлиза от протестна партия. Учуди ме изказването му. Това коментира в предаването Нова Нюз Антон Кутев. Политическата криза предстои.

А реформите е трябвало да бъдат направени първите 100 дни, коментира още Кутев. „Млади, интелигентни и образовани хора, каквито това правителство се опитва да вкара, имат място в България, но трябва да имат и опит. Едно умение трябва, за да спечелиш избори, друго – за да управляваш. За 100 дни има един куп проблеми, които не бяха нито решени, нито бяха започнати. Ако правиш реформи, трябва да ги започнеш и направиш в основата си в първите 100 дни, защото след това се изчерпва кредитът на доверие”, коментира Кутев.

„Нищо не е подредено. През цялото време заменяме истинските стойности с фалшиви теми, които изкарваме на повърхността. Тези теми изтеглят цялото внимание от важното”, смята Кутев.

„Служебното правителство беше за около 250 дни на власт, не очаквам това правителство да остане повече от 200 дни. 100 минаха, много малко време му остана на това правителство, за да направи нещо”, продължи Кутев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *