Алекс Сърчаджиева: След смъртта на Иван нямах пари за хляб…

След като Александра Сърчаджиева разкри душата си в моноспектакъла „На живо“, мнозина се запитаха дали ще събере смелост да напише книга за майка си – покойната актриса Пепа Николова. Алекс споделя, че все още не знае дали е готова за това, и вярва, че нещата се случват в точния момент.

Актрисата все още не е успяла да превъзмогне мъката по майка си. По този повод споделя, че в един момент животът ти просто рязко се променя и оставаш абсолютно сам, а да си сам е много трудно. Хората, помогнали й да се изправи отново на крака, били приятелите й и Иван Ласкин. В момента, в който Алекс Сърчаджиева изгубила майка си, нямала нито мъж до себе си, нито дете. С баща си Йосиф Сърчаджиев не общува от години. С нейната смърт изгубила цялото си семейство.

Дванайсет години по-късно актрисата губи и любимия си – Иван Ласкин. Тогава се облегнала на приятелите си и на дъщеря им София.

Не крие, че често сънува Пепа и Иван. Вярва, че след смъртта си човек отива на по-хубаво място и допълва, че за нея адът е тук, на земята. След кончината на Иван Ласкин Александра останала без никакви средства. Но не защото не е работила, а защото тримесечният му престой в болницата струвал страшно много пари. В продължение на месеци с дъщеря й живеели при приятели и се хранели у тях. Нямала пари дори за хляб.

При все, че се е сблъсквала с предателства, винаги е намирала сили да стане и да продължи напред. Опитва се да гледа по-философски на нещата и заявява, че разочарованието и предателството са част от живота. Тя вярва, че в крайна сметка достойните хора винаги остават до приятелите си.

Previous post ЦИК констатира: Мъртви души има във всяка подписка за вота
Next post Дарина Павлова чака бебе, ще дундурка внуче