Алекс се радва на свобода и независимост, глези се със скъп подарък

Моделката Александра Богданска се сдоби с нова придобивка. Похвали се в социалните мрежи с нова кола. „От няколко месеца бях в търсене на удобна кола за мен и Габриел, която да е с 4 врати, голям багажник, да се побира в гаража ни и да е лесна за поддръжка, написа тя.

По всичко личи, че е доволна от новото си ежедневие и се радва на независимостта си. „Чувството да си независим и да имаш възможността да работиш, това което обичаш е неописуемо. Напоследък се уча да не отлагам нито с ден важните решения в моя живот и да действам. Дава страхотни резултати“, признава Алекс.

След раздялата си с Даниел Петканов Александра се наслаждава на новия си живот. Двамата все още не са коментирали причините да се стигне до раздялата. Даниел Петканов заяви в Инстаграм, че не търси нова любов и е възможно всичко да се случи дори да се съберат със старата.

Александра очевидно е върнала колата- подарък от Даниел. За специалната изненада имаше и влог, в който показаха поредици от подаръци за рождения й ден, а в края на трасето я чакаше мечтаната й кола. Но всичко това остана в забвение след раздялата им.

Previous post Осъден за изнасилване на дъщеря си румънец се заби с колата си в руското посолство
Next post Как коли за 430 млн. долара потънаха в Атлантика